— WERKWIJZE EN TARIEF —

In mijn gesprekken vind ik het belangrijk dat mensen authentiek mogen zijn, zich gehoord en geholpen voelen, je wilt om die reden natuurlijk ook weten of je de 'klik' voelt met mij als persoon en therapeut, daarom krijg je altijd de mogelijkheid en kans om een eerste gesprek aan een lager tarief in te plannen.  

In dit eerste gesprek krijg je de ruimte om alle vragen te stellen waar je mee zit, vandaaruit kunnen we de andere sessies verder inplannen. Ben ik toch niet de persoon voor jouw hulpvraag of voel je geen klik? No hard feelings, indien je dit wenst verwijs ik je evenzeer kosteloos door naar een andere professional zoals een psycholoog, psychotherapeut of coach binnen mijn netwerk die jou misschien wel verder kan helpen met jouw hulpvraag.

Alle sessies nadien duren maximaal 60 minuten en kosten € 60 per sessie.

Ik geloof in menselijk contact, en mijn gesprekken vinden liefst in real life plaats. Dat kan in mijn praktijk in Antwerpen (Wilrijk). 

Dat gezegd zijnde maak ik een uitzondering indien een online sessie voor jou wenselijker is. Voor de sessies nadien is het ook bespreekbaar om af te spreken op een andere locatie

Een afspraak annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor de geplande sessie.

Betaling gebeurt telkens na de sessie via (payconiq, bancontact, cash) 

Idea | Gesprekstherapie | Filosofische Praktijk is vrijgesteld van BTW 

DIENSTEN EN TARIEVEN

Intakegesprek

1 uur

€30

Gesprekssessie

1 uur 

€60

Vragen rond boekingen

Vind u geen moment dat voor u past? Of andere vragen rond boekingen? Gelieve contact op te nemen via info@praktijkidea.be